Tilaus ja toimitusehdot

I. TUOTTEET

Taulut

Myymämme taulut ovat ChromaLuxe alumiinitauluja. Taulu on kiiltäväpintainen ja kestää kosteutta. Pinnoitteessa saattaa esiintyä pieniä pilkkuja, naarmuja tai kuplia. Nämä kuuluvat materiaaliin – jokainen levy on tarkistettu niin, etteivät mahdolliset poikkeamat häiritse itse kuvassa. Vältä taulujen asettamista suoraan auringonvaloon, sillä ne haalistuvat valossa ajan myötä.

Valokuvausalustat

Valokuvausalustat ovat myrkyttömillä maaleilla canvakselle käsinmaalattuja kuvausalustoja. Canvaspinta elää käytössä eli rouhetta saattaa irrota tai maali voi rakoilla. Canvaspohjat eivät kestä vettä. Mahdolliset tahrat suosittelemme poistamaan nihkeällä liinalla.

Canvas tulee säilyttää rullalla. Sitä ei saa taittaa, koska canvasiin tulee herkästi taitosjälkiä. Mikäli alustaan tulee ryppyjä, voit tasoittaa niitä silittämällä canvasin kääntöpuolelta puhtaalla alustalla.

Teemme tilauksesta kustomoituja kuvausalustoja. Lue täältä lisää.

Astiat ja aterimet

Kaikki astiat ja aterimet ovat vanhoja ja käytettyjä, joten niissä on luonnollista ajan myötä tullutta kulumaa ja elämän jälkiä, osassa jopa hieman ruostetta. Otathan tämän huomioon ostopäätöstä tehdessäsi ja luethan tuotekuvaukset sekä selaat tuotekuvat huolella.

Huonekalut

Huonekalut ovat uniikkituotteita, jotka myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat. Kaikki kalusteet ovat käytettyjä, joten niissä on luonnollista ajan myötä tullutta kulumaa ja elämänjälkiä uudistamisesta huolimatta. Otathan tämän huomioon ostopäätöstä tehdessäsi ja luethan tuotekuvaukset sekä selaat tuotekuvat huolella.

Huonekalut toimitetaan kokonaisina.

Uudistamme myös tilauksesta asiakkaiden pienhuonekaluja Vintagem-tyyliin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin liittyen, ota yhteyttä info (at) vintagem.fi

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä muutoksiin tuotekuvauksissa. Emme vastaa siitä, mikäli tuote on loppuunmyyty. 

Kuvauskurssit

Kuvauskurssit järjestetään, mikäli kursseille osallistuu vaadittava minimimäärä osallistujia. Muussa tapauksessa järjestäjällä on oikeus peruttaa kurssi ja maksettu osallistumismaksu maksetaan asiakkaalle viipymättä takaisin.

II. TILAAMINEN & TOIMITUS

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen silloin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat muuttaa tilaustasi tai perua sen ennen tuotteen toimitusta, tulee peruutus tehdä vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä sähköpostitse osoitteeseen info (at) vintagem.fi

Tilaukset päätyvät toimitettavaksi pääsääntöisesti 5-7 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli toimitus viivästyy, otamme yhteyttä sähköpostitse.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Toimituskulut vaihtelevat tuotteen painon ja koon mukaan.

Tuotteen jättäminen lunastamatta ei ole sama asia kuin sen palautus. Perimme kaikki lunastamatta jätetystä paketista aiheutuneet kulut.

III. MAKSUTAVAT

Ostoskorissa näet ostoksesi kokonaissumman sisältäen arvonlisäveron sekä toimituskulut. Tämä on ostoksesi loppusumma.

Voit maksaa tuotteet seuraavilla pankki-/luottokorteilla:

Lisäksi voit maksaa ostoksesi myös verkkopankin kautta ja Mobilepaylla. Maksun välittäjänä toimii Checkout Finland Oy.

IV. VAIHTAMINEN

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro, mihin tuotteeseen haluaisit vaihtaa tilaamasi tuotteen. Asiakas on velvollinen maksamaan tuotteen vaihdosta aiheutuneet toimituskulut.

V. PALAUTUS

Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus palauttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Myyjälle tulee tehdä palautusilmoitus, johon merkitään nimi, osoite, tilauspäivä, tuote ja palautusilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info (at) vintagem.fi. Tuotteet on palautettava 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja huolellisesti pakattuna.

HUOM! Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan eli kustomoituja tuotteita.

Kun olemme tarkistaneet tuotteen olevan samassa kunnossa kuin meiltä lähtiessään, perumme tilauksen verkkokaupassa. Mikäli tuote ei ole samassa kunnossa kuin toimitushetkellä, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Hyvitämme palautetun tuotteen arvon käyttäen samaa maksutapaa, jota asiakas käytti tuotetta ostaessaan. 

Vastaanottamiemme maksusuoritusten palautus suoritetaan ilman viivettä viimeistään 14 päivän kuluessa palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaalle hyvitetään tuotteesta maksamansa hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut. 

Etämyyntilainsäädännön (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38) mukaan asiakas on vastuussa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista eli palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. 

VI. ONGELMATILANTEET

Reklamaatiotilanteissa ota aina välittömästi yhteyttä osoitteeseen info (at) vintagem.fi

Mikäli tuote on vaurioitunut toimituksen aikana, ota välittömästi yhteyttä ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen.