Rustic

Syksyinen, rustiikkinen kuvausalustasarja kahdessa koossa.

Canvasille käsinmaalatut kuvausalustat ovat kauniita, pehmeästi valoa ja varjoa toistavia kuvausalustoja, jotka kulkevat helposti mukana ja säilyvät pienessä tilassa. Alustat sopivat muun muassa ruoka-, viini- koru-, kosmetiikka- ym. tuotekuvaukseen.

Alustoja on saatavilla kahdessa koossa S (n. 80 x 63) ja M (90 x 80) Alustat ovat käsin leikattuja, joten mitoissa voi olla pieniä heittoja.

Alustat eivät kestä runsasta kosteutta tai kastumista. Maalaus elää käytössä eli alustan rullaaminen tuo ajan kanssa alustaan pieniä, mutta tunnelmallisia halkeamia.

Valokuvausalustat ovat myrkyttömillä maaleilla canvakselle käsinmaalattuja kuvausalustoja. Canvaspinta elää käytössä eli rouhetta saattaa irrota tai maali voi rakoilla. Canvaspohjat eivät kestä vettä. Mahdolliset tahrat suosittelemme poistamaan nihkeällä liinalla.

Canvas tulee säilyttää rullalla, eikä sitä saa taittaa, koska canvasiin tulee herkästi taitosjälkiä. Mikäli alustaan tulee ryppyjä, voit tasoittaa niitä silittämällä canvasin kääntöpuolelta puhtaalla alustalla.

Näytetään kaikki 6 tulosta