Kännykkäkuvauksen yksityiskurssi

Kännykkäkuvauskurssi räätälöidään juuri sinulle. Kurssilla keskitytään kuvaamaan sinua kiinnostavia aiheita, esimerkiksi ruokaa, viiniä tai erilaisia tuotteita.

Kurssilla opit perusperiaatteet onnistuneiden kännykkäkuvien ottamiseen. Opit sommittelemaan, rajaamaan ja miettimään valoa, värejä sekä kuvakulmia ja taustoja. Opit ymmärtämään, miten kuvista saa kiinnostavia ja kauniita sekä opit kuvan stailauksen saloja.

Kurssilla omaksut kännykkäkuvaamisen mahdollisuudet ja erityispiirteet sekä opit ymmärtämään  jälkikäsittelyn merkityksen. Jälkikäsittelyssä käytetään ilmaista Snapseed-ohjelmaa, jonka käyttöön saat hyvät valmiudet ja opit käyttämään ohjelmaa sujuvasti kuvien käsittelyssä.

Opettajana toimii kansainvälisesti palkittu ruokakuvaaja ja –toimittaja sekä kokenut valokuvauksen opettaja Mari Moilanen. Mari on erikoistunut kännykkäkuvauksen opettamiseen ja ollut finalistina kansainvälisessä, arvostetussa Pink Lady Food Photographer of the Year -ruokakuvauskilpailussa nimenomaan kännykkäkuvakategoriassa.

450,00 
Sis. ALV 24%
Vintagem verkkokauppa

Kysyttävää tuotteista tai tilauksesta? Ota yhteyttä.

/